Известие

Collapse
No announcement yet.

Много слабо светят късите ксенонови светлини 166, не знам защо ...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от genko1982 Покажи съобщение
    колега teodor80 то проблема е че не може да махнеш стъклото от фара защото е залепено и може да се счупи.ако го свалиш и човека на бул.Константин Величков може да ти го направи
    Аз днес погледнах фара от отзад там къдесо се маха пластмасовия капак за късите и като че ли ми се видя че лупата е хваната с някакво болче и подкривени ламаринки.Не се вижда добре трябва с огледало.Но прецених така или иначе трябва го сваля защото ми е залепена фасунката на крушката със силикон а крушката е отделена от фасунката.И тогава ще гледам подробно дали става да се свали само лупата.
    Alfa Romeo 166 2,4 JTD 136к-с 1999г. сближена с едно дърво-разпродава се!!!
    Alfa Romeo 166 2,4 JTD 136к-с 2000г.

Comment

Първоначално публикувано от teodor80 Покажи съобщение
      ....Но прецених така или иначе трябва го сваля защото ми е залепена фасунката на крушката със силикон а крушката е отделена от фасунката.И тогава ще гледам подробно дали става да се свали само лупата.
      Да не забравиш да пишеш резултата.Ще те пишем "Пионер" по сваляне на лупи.
      sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
        Да не забравиш да пишеш резултата.Ще те пишем "Пионер" по сваляне на лупи.
        Винаги пиша резултата само ми е малко трудно със снимките(защото като болен алфонсо съм болен и аз на квадрат)но се старая

Comment

Никой ли още не се е заел със отделянето на лупата от фара.Аз ще се заема ама чак около 10 март.Сега не мога да си позволя да остана без кола трябва ми постоянно.

Comment

http://www.alkar.es/english/imagen.a...co%20%20H7+HB3

Вижте тук за фарове. Не били лоши май.
            Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
            Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Първоначално публикувано от didod Покажи съобщение
              http://www.alkar.es/english/imagen.a...co%20%20H7+HB3

Вижте тук за фарове. Не били лоши май.
              Е убу де, ама няма цени
              Alfa Romeo 166 2.4 JTD
              Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Знам. Обаче не знам дали има някой в България да ги внася. Ако ви се занимава, запитайте испанците.
                Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Dear Mr.,

We regret to inform you that unfortunately we don´t sell our products to particulars.

If you want to establish a commercial relation please give us your Company Details and the responsible of your area will contact you.

Sorry for the inconveniences and have a nice day.

Laura Ortiz
                  Export department
                  www.alkar.es

Hello,
                  I am interested in the price of these two items: 2741474 and 2742474.
                  Could you please send me a quote of the price including shipping to Sofia, Bulgaria.
                  Thank you in advance

Best Regards
                  P. S.

Демек на физически лица НЕ СТАВА
                  Alfa Romeo 166 2.4jtd 136hp 2000г. - ex
                  Opel Signum 1.9 CDTI 150hp 2006г.

Comment

Греда! Дали наистина никой в БГ не внася такива?
                    Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Първоначално публикувано от teodor80 Покажи съобщение
                      Никой ли още не се е заел със отделянето на лупата от фара.Аз ще се заема ама чак около 10 март.Сега не мога да си позволя да остана без кола трябва ми постоянно.
                      Колеги днес се свързах с тази фирма за рефлекторите със седалище Стрелча.
                      Last edited by teodor80; d.m.y г., 18:06.

Comment

Цялата тази процедура ще я направя като се затопли, ако трябва ще сменя и крушките и двата фара абе.. всичко, но определено съм се зарекъл фаровете да станат убийка.
                        безплатни обяви
                        Моята 166

Comment

Като се затопли и аз се заемам с фаровете, не че не ми светят, а са ми различни- единият е по мръсен от другия и мисля да ги чистя.
                          FIAT Punto 1,9 JTD
                          EX Alfa 166 2.0TS 155hp with 18'' RIM
                          sigpic

Comment

На нашите лупи дали може да слагаме 100 ватови.Ще махна ксенона.
                            Last edited by teodor80; d.m.y г., 18:07.

Comment

Аз до скоро карах с 100/светещи като 130w/.Абсолютно никаква разлика.Само си дадох по 16лв на бройка.
                              sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                                Аз до скоро карах с 100/светещи като 130w/.Абсолютно никаква разлика.Само си дадох по 16лв на бройка.
                                Ок спести ми 16лв.И между другото снощо понаваля сняг и много яко светеха фаровете.Ще ги караме само като има сняг.През другото време трябва да си купим други

Comment

Working...
                                X